• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jan Michels gaat assisteren bij CSV Apeldoorn

VOETBAL - Jan Michels neemt volgend seizoen bij csv Apeldoorn plaats op de bank als assistent-trainer van Jan Kromkamp. De 49-jarige Deventenaar brengt als oud-profvoetballer van FC Zwolle, Go Ahead Eagles, Motherwell FC, FC Den Bosch, Sparta en AGOVV veel ervaring met zich mee. Met de komst van Michels is de (technische) staf voor komend seizoen compleet.

Na zijn profloopbaan sloot Michels aan bij Excelsior '31 waar hij na een seizoen de voetbalschoenen aan de wilgen hing. Vervolgens trainde hij de C1 en B1 bij de huidige Rijssense derdedivisionist en had hij zijn eigen voetbalschool. Tien jaar geleden nam de voormalig middenvelder afscheid van de voetballerij en richtte Michels zich op zijn eigen klussenbedrijf.

Toen Kromkamp onlangs belde met de vraag of hij assistent-trainer wilde worden, zei Michels dus niet direct ja. "Ik moest goed nadenken hoe ik mijn drukke weken zou kunnen combineren met csv Apeldoorn. Ik heb uiteindelijk besloten om het een jaar te gaan proberen omdat het ook weer kriebelt om het veld op te gaan."

Ondanks dat Kromkamp en Michels beiden een verleden hebben bij Go Ahead Eagles, kennen zij elkaar niet goed. Kromkamp klopte namelijk net aan de deur bij het eerste elftal, toen Michels vertrok naar Schotland. Toch denkt Michels dat zij elkaar goed aan kunnen vullen. "Jan Kromkamp is wat rustiger en ik ben wat meer aanwezig. Ik denk dat dat een goede mix is. Jan geeft mij ook veel vrijheid en we gaan het echt samen oppakken. Samen de jonge spelersgroep beter maken. Ik denk daar een goede rol in te kunnen gaan spelen."

Bron: website CSV Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
16:00 tot 17:00