RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jeugdinternational Stijn de Ruijter naar Dynamo 

VOLLEYBAL - Stijn de Ruijter versterkt met ingang van komend seizoen de gelederen van Dynamo. De 17-jarige jeugdinternational speelde het afgelopen seizoen voor eerstedivisionist Sudosa-Desto uit Assen.

Bij het Slagharense Side-Out maakte de talentvolle diagonaalspeler uit Zuidwolde al op 14-jarige leeftijd deel uit van de hoofdmacht. De afgelopen maanden ging De Ruijter in Assen onder de vleugels van voormalig Dynamo-spelverdeler Erik Noordijk in gestrekte draf verder vooruit. In de Draisma Dynamo Arena ziet het selectielid van Jeugd Oranje verdere doorgroeimogelijkheden voor zichzelf.

,,Ik heb voor Draisma Dynamo gekozen nadat ik al een jaar heb meegetraind. Hierin heb ik een goede indruk gekregen van de trainer en het team. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. Ik denk dat Draisma Dynamo hierin een goede groeifactor kan zijn”, spreekt de 1,99 meter lange Drent de hoop uit in Apeldoorn de volgende stappen omhoog te zetten in zijn veelbelovende volleybalcarrière.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn