• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jordy Stouten keert terug bij Groen Wit '62

VOETBAL - Jordy Stouten keert met ingang van het seizoen 2020-2021 terug in de selectie van sv Groen Wit'62. De 24-jarige spits komt over van Robur et Velocitas, waar hij sinds de zomer van 2018 in de hoofdmacht speelde.

Bij de ambitieuze Stouten stroomt het Groen Wit bloed nog nadrukkelijk door de aderen en hij is als 'kind van de club' dan ook vastberaden om zijn bijdrage te leveren om de club naar een hoger niveau te tillen. Tijdens zijn tijdelijke uitstap naar Robur heeft Jordy zich met name in zijn 1e seizoen goed ontwikkeld als spits. Met 10 competitiegoals was hij topscorer van zijn ploeg. Zoals hij dat in de seizoenen daarvoor bij Groen Wit'62 ook was. In de voor Groen Wit moeizame voetbaljaargangen 2016-2017 en 2017-2018 scoorde Jordy zeer knap 16 respectievelijk 17 doelpunten.

Marcel Vink

Trainer Marcel Vink: 'Ik heet Jordy van harte welkom bij Groen Wit en ben erg blij met zijn terugkeer. Over de voetballende kwaliteiten van Jordy bestaat geen twijfel. Hij is een sterke, explosieve en doelgerichte spits die zijn waarde als topschutter al meerdere seizoenen heeft bewezen. Tijdens onze gesprekken ging het dan ook met name over of het vuur nog brandt. Oftewel, ben je bereid en in staat om het beste uit jezelf te halen en je als teamspeler in te zetten om samen plezier, ontwikkeling en resultaat te oogsten. Jordy was zeer overtuigend in zijn reactie hierop en dat geeft veel vertrouwen in een succesvolle samenwerking!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00