RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Joyce de Boer nieuwe hoofdtrainer Apeldoornse korfballers

KORFBAL - Ondanks de corona crisis is er achter de schermen Bij KV Apeldoorn hard gewerkt aan de selectie voor 2020/2021. Met het voortijdige vertrek van Christian Lucas én 6 selectiespelers (Lissa Dibbink, Renee Havenaar (beiden Unitas), Boaz Heijink (Wageningen), Daniëlle van Dijk, Alineke Sluis en Maarten van Millingen) stond KV Apeldoorn voor een flinke uitdaging. Door de keuze voor De Boer en een flinke verjonging van de selectie heeft KV Apeldoorn hiervoor een passende match gevonden.

Kind van de club

Met Joyce de Boer kiest KV Apeldoorn nadrukkelijk voor de toekomst. De Boer is ´kind van de club´, speelde voor de fusie met Steeds Hooger 20 jaar in de selectie van Atalante enheeft zich daarnaast ontpopt tot succesvol jeugdtrainer. Zo stond De Boer 4 keer op een Nederlands kampioenschap met een jeugdploeg. De laatste jaren was De Boer als trainer/coach verantwoordelijk voor het jeugdige tweede team van KV Apeldoorn, waarmee zij afgelopen seizoen promoveerde naar de reserve 1e klasse.

Verjonging

De keuze voor De Boer is mede ingegeven door de verjongingsslag die is doorgevoerd in de Apeldoornse selectie. ,,Joyce is gepassioneerd over het korfbal spelletje. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren bewezen dat haar kracht ligt in de ontwikkeling van jeugdige spelers. En daar ligt de komende jaren onze grootste uitdaging”, aldus Alexander Engelman, voorzitter Technische Commissie.

Bron; website KV Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn