RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Junioren AV'34 Nederlands kampioen estafette

ATLETIEK - In het weekend van 28 en 29 september hebben een viertal jonge atleten van AV'34 op het Nederlands Kampioenschap Estafette in Amstelveen prima prestaties geleverd.

Het viertal, Yassine Bouaziz, Noud van de Mast, Jasper Meijerink en Jasper van Zaanen, namen een gouden, zilveren en bronzen plak mee terug naar Apeldoorn.

De vier mannen wonnen goud op de officiële afstand 4x400 m. estafette en ook op de incourante afstanden 4x800 m. en de Zweedse estafette (400,300,200 en 100 m) pakten de mannen van AV34 een medaille (respectievelijk brons en zilver).

Op de 4x400m op zaterdag 28 september zijn de jongens Nederlands Kampioen geworden in een tijd van 3.31.64. Dit was ook nog eens een nieuw clubrecord.

Op zondag 29 september liepen de B-junioren zowel de Zweedse estafette waar ze de bronzen medaille wonnen en en passant ook nog even het clubrecord verbeterden en ook bij de 4x800 later die dag was het weer raak. De mannen wonnen zilver en moesten alleen de atleten van PAC Rotterdam voor laten gaan. De Apeldoornse atleten deden dit in een tijd van 8.25.05 waarmee het 34 jaar oude clubrecord van 9.03.7 met 38 seconden uit de boeken werd gelopen.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn