• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klarenbeek tweede, ZVV’56 onderuit tegen koploper

VROUWENVOETBAL – Klarenbeek blijft ook na speelronde acht op de tweede plaats staan in 1B, met zes punten achterstand op koploper Berkum. In Hoogeveen kwam de ploeg van Jan Ligtenberg geen enkel moment in de problemen tegen hekkensluiter De Weide. De 2-6 overwinning kwam tot stand door treffers van Marieke Mulder, Britt Peters en Kim Heuvelink. Die laatste schoot maar liefst vier maal raak en bracht daarmee haar seizoenstotaal op vijf. Ligtenberg: ,, Doordat Cynthia Beekhuis er niet bij was, moest Kim meer voorin spelen, net achter de spits en daar is ze prima op haar plek.”

Klarenbeek was de gehele wedstrijd de spelbepalende ploeg maar kreeg wel een tegenvaller te verwerken. In de twintigste minuut moest topsorer Liset van Dijk na een overtreding met een forse enkelblessure van het veld. De verwachting is dat ze er voorlopig niet bij is. Ligtenberg: ,, Liset herstelt snel maar ik denk toch niet dat ze er komend weekend al weer bij is. Ik hoop echter wel de week daarna weer een beroep op haar te kunnen doen.”

ZVV’56

Marcel Das oordeelde na afloop dat zijn vrouwen geen enkel moment zicht hadden gehad op één of meer punten in de wedstrijd tegen koploper in 2C. Das oordeelde dat zijn ploeg vanaf de eerste minuut niet in de wedstrijd zat en dat deze met een 0-3 ruststand na één helft eigenlijk al was gespeeld. ,,We waren overal te laat vandaag. Het was gewoon allemaal te slap van ons. We hebben kansloos verloren en daar is eigenlijk maar heel weinig op af te dingen”, oordeelde trainer Marcel Das na afloop.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00