RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klinkende zege Robur en net geen stunt Albatross

VOETBAL – In 3B boekte Robur et Velocitas een klinkende zege op Colmschate. Albatross stond lange tijd voor tegen Overwetering maar verloor uiteindelijk nipt (4-3).

Binnen vijf minuten was het voor de thuisploeg al raak toen Daan van der Ven Robur op voorsprong bracht. Tien minuten later was het weer raak, nu was Sven Harmsen de doelpuntenmaker. De doelpuntendrift van de thuisploeg kende zondagmiddag geen grenzen, want nadat Jeroen Dekker de thuisploeg na een half uur spelen op een comfortabele 3-0 voorsprong had gezet, maakte diezelfde Dekker even later de 4-0. Vlak voor het rustsignaal klonk ging het er helemaal rooskleurig uitzien voor Robur toen Luca Hendriks ook de 5-0 nog binnenwerkte. Daarmee was de wedstrijd uiteraard gespeeld. De tweede helft, die louter nog voor de vorm was, leverde naast de twee Deventer treffers ook nog een goal voor Robur op van Joost van Eck.

Albatross

Albatross was tegen Overwetering dicht bij een stunt. Het lukte echter net niet. Aan het begin van de wedstrijd leek het voor Overwetering een eenvoudige klus te worden tegen de nummer laatst Albatross. Het liep echter anders. De eerste zeven minuten gingen voor de thuisploeg nog van een leien dakje toen Overwtering middels Oskar Kappert op een 1-0 voorsprong kwam. Albatross kwam echter na 20 minuten terug in de wedstrijd (1-1) en even later via Luke van werven zelfs op voorsprong door knullig uitverdedigen van de thuisploeg (1-2). Na de thee kwam Albatross zelfs op 1-3. Weer was het Luke van Werven die uit een corner trefzeker was. Pas toen werd Overwetering wakker. Jelle Lucassen bracht de spanning weer terug in de wedstrijd (2-3). Tegenslag voor Albatross was het uitvallen van de keeper, die met nog een half uur te spelen met een blessure het veld moest verlaten. Een paar minuten voor tijd kopte Ferdy van Breukelen voor Overwetering de gelijkmaker tegen de touwen. Na een rode kaart moest Albatross de laatste fase met tien man spelen. Overwetering profiteerde hiervan door in de extra tijd de winnende treffer te maken.