RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Koploper maatje te groot voor Aquapoldro

WATERPOLO – Voor de mannen van Aquapoldro viel er afgelopen zaterdag weinig te halen in de wedstrijd tegen koploper EZC. De Apeldoorners verloren met 21-7 van de ploeg uit Enschede. Geen schande, oordeelde Erik Uittenhout, die zelf drie van de zeven treffers voor zijn rekening nam: ,,Zij waren een maatje te groot voor ons. Bovendien hadden we nauwelijks de beschikking over wissels en misten we nog steeds onze topschutter Nick Dalhuisen. Volgende week zijn we vrij en de week daarna is Nick er weer bij, verwachten we. Dan gaan we er weer vol tegenaan. We gaan er alles aan doen om punten te pakken, want we willen echt wel in deze klasse blijven.”

Vrouwen

De vrouwen van Aquapoldro speelden niet. Zij komen pas op 29 februari weer in actie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn