RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Koppositie voor vrouwen Victoria Boys

VROUWENVOETBAL - De vrouwen van Victoria Boys staan na 7 speelrondes bovenaan in de 1e klasse C met zestien punten. Ook de wedstrijd tegen de Blokkers werd gewonnen. (0-2).

Ook de verre uitwedstrijd tegen Blokkers, wisten de vrouwen van Victoria Boys met 0-2 te winnen. Victoria Boys wist in de eerste helft meerdere kansen te creëren, maar begon volgens trainer Alparslan Kirboga rommelig. De tweede helft ging Victoria Boys anders verdedigen. Er werden bijna geen kansen weggegeven en het veld werd breder gehouden. Uiteindelijk beloonde de ploeg zichzelf door toch twee maal te scoren. Beide doelpunten werden gemaakt door Deveny Derksen in de 64e en de 76e minuut.

Directe concurrent de Tukkers verloor hun wedstrijd met 4-1 waardoor Victoria Boys weer op de koppositie staat. Volgende week zondag een spannende wedstrijd tegen de nieuwe nummer 2 DVC'26. De winnaar zal naast de koppositie tevens de eerste periode pakken.