RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Korfballers Apeldoorn blijven vol vertrouwen

KORFBAL - Ondanks de nederlaag van vandaag en het resultaat tot nu toe, waarin de ploeg van Jan Tonny Visser slechts één duel wist te winnen, blijven de Apeldoorners vol vertrouwen op een goede afloop van de competitie. Tegen het Amsterdamse Swift kwam KV Apeldoorn zaterdagmiddag niet verder dan een 14-19 verlies. Toch was het volgens Jan Tonny Visser zeker geen hopeloze missie: "Bij de rust keken we tegen een heel geringe achterstand aan van slechts twee punten. Na de pauze liepen zij vier punten uit naar 8-14, maar mijn ploeg moet ik complimenteren want ze raakten niet in paniek maar kwamen netjes terug tot 14-16. Toen gooide een speler van Swift echter een bal met één hand en ja, die valt dan toevallig goed. Dat was ook meteen het keerpunt want daarna kwamen wij er niet meer bij."

Gevochten

In tegenstelling tot vorige week vond Visser dat zijn ploeg nu wel gestreden had en en het gemis van twee basisspelers (Raoul Groen en Tiemen Ruiter) ondanks alles goed had weten op te vangen.  Zijn ploeg zit niet in de put en blijft vol vertrouwen in een goed vervolg van de tweede competitiehelft. "We hebben alle teams nu één keer gehad en kunnen ze voor de tweede wedstrijd goed analyseren, wat ons spel zeker goed te pas zal komen. Voorlopig bevindt KV Apeldoorn zich op de één na onderste plaats, met alleen Nova onder zich, waar in de competitie dan ook van werd gewonnen.

Uitslag korfbal

1C: KV Apeldoorn - Swift Amsterdam: 14-19 (7-9)

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn