• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Krijns en van Es verlaten CSV Apeldoorn

VOETBAL - Steven van Es en Sander Krijns zijn bezig aan hun laatste seizoen bij csv Apeldoorn. De twee sterkhouders zijn niet ingegaan op de aanbieding om ook na de zomer actief te zijn op het Orderbos. Hoe hun voetbaltoekomst eruit gaat zien, is op dit moment nog onbekend.

Steven van Es

Van Es is bezig aan zijn twaalfde seizoen in het rood-geel van csv Apeldoorn. Sinds zijn komst in 2008 is de 34-jarige middenvelder altijd een vaste waarde geweest en maakte hij alles mee op het Orderbos. Zo werd Van Es in zijn eerste seizoen kampioen van de eerste klasse D en volgde twaalf maanden later direct promotie naar de topklasse. Na een jaar op het hoogste amateurniveau te hebben gespeeld, volgden vele seizoenen hoofdklasse-voetbal, waarin in het seizoen 2016-2017 de districtsbeker Oost werd gewonnen. De Apeldoorner, die normaal gesproken dit seizoen nog z'n 350e wedstrijd gaat spelen, sluit het csv Apeldoorn-tijdperk af in de eerste klasse.

Sander Krijns

Krijns kwam in het seizoen 2015-2016 over van destijds tweedeklasser Helios en groeide al snel uit tot publiekslieveling. De 29-jarige spits speelde tot op heden 130 officiële wedstrijden, waarin hij 53 keer het net heeft laten bollen. In het huidige seizoen is de Deventenaar de topscorer van de eerste klasse D met dertien doelpunten in zestien wedstrijden.

Bron: website CSV Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn