RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zaterdagvoetbal: Krijns weer succesvol voor CSV Apeldoorn

VOETBAL – CSV Apeldoorn won weer en weer was het Sander Krijns die succesvol was voor de Apeldoorners. AGOVV herstelde zich enigszins van de nederlaag van vorige week, maar pakte in eigen huis tegen Zwart Wit ’63 ondanks alles geen punten. Prins Bernard deed dat wel. Slachtoffer waren de voetballers uit Harskamp.

CSV Apeldoorn pakte weer drie punten in 1D. Wederom was Sander Krijns degene die de ballen er bij de Apeldoorners in schoot. Vlak voor rust bracht Krijns zijn ploeg op voorsprong. Nadat hij de bal van Steven van Es had ontvangen,schoof hij deze beheerst binnen. Vlak voor rust was het even schrikken op sportpark Orderbos, maar de gelijkmaker van DTS Ede werd wegens buitenspel afgekeurd. Krijns maakte echter in de 70e minuut een einde aan de penibele voorsprong door via de binnenkant van de paal de 2-0 binnen te knallen.

AGOVV heeft zich in 3B enigszins weten te herstellen van de monsternederlaag van afgelopen week tegen Otterlo toen de Apeldoorners met 11-1 van het veld werden gespeeld. Tot resultaat leidde het echter zaterdagmiddag niet. Op eigen veld werd de wedstrijd tegen Zwart Wit ’63 in extremis met 0-1 verloren. Diep in de blessuretijd maakten de gasten uit Harderwijk op enigszins fortuinlijke wijze toch nog de winnen treffer. Vlak voor en net na de rust had Maikel van der Wijk nog twee keer de voorsprong voor de Apeldoornsers op zijn pantoffel gehad, maar de Harderwijkse sluitpost voorkwam dit.

Prins Bernard heeft in 4C tegen nummer laatst Harskamp gedaan wat het moest doen. Het won, en nog met ruime cijfers ook. Bij rust stond het 0-1 door een treffer van Anton Davelaar. Een kwartier na rust bracht Arjen Koetsier de ploeg uit Uddel op een iets veiligere marge (0-2). Vlak voor tijd velden Michel Bronkhorst, Dick van Rhee en wederom Anton Davelaar met ieder een treffer het definitieve vonnis voor de Harskampers.