RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kromkamp opvolger Burghout

VOETBAL - Jan Kromkamp is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van csv Apeldoorn. Kromkamp volgt bij de Apeldoornse eersteklasser Jeroen Burghout op, die eerder deze maand heeft aangegeven aankomende zomer te vertrekken bij csv Apeldoorn.

Kromkamp, geboren op 17 augustus 1980 in Makkinga en opgegroeid in Ugchelen, kwam in zijn actieve carrière als verdediger uit voor Go Ahead Eagles, AZ, Villarreal, Liverpool en PSV. Daarnaast speelde de inwoner van Twello elf interlands voor Oranje. Na zijn loopbaan stapte Kromkamp in het trainersvak en was hij bij Go Ahead Eagles achtereenvolgens coach bij de JO15, JO17 en JO19.

Kromkamp: "Een mooie uitdaging die ik graag aanga." Jan Kromkamp reageert verheugd op zijn komst naar csv Apeldoorn. "Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan bij een eerste elftal. Daarnaast wil de club graag in de toekomst een herkenbaar elftal met meer spelers uit de eigen jeugd, aangevuld met voetballers uit de Stedendriehoek die een meerwaarde hebben. Dat past uitstekend bij mij. Ik wil namelijk graag spelers beter maken en jeugd de kans geven om de stap te kunnen maken naar het vlaggenschip. Al met al een mooie uitdaging die ik graag aanga", besluit de oefenmeester.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn