• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KV Apeldoorn degradeert toch niet

KORFBAL - De korfballers van KV Apeldoorn spelen komend zaalseizoen toch in de eerste klasse. De Apeldoornse korfballers hadden eerder te horen gekregen dat ze waren gedegradeerd, maar deze week kwam het bericht via de bond dat de verplichte gang naar de 2e klasse toch niet doorging. 

KV Apeldoorn was in eerste instantie gedegradeerd omdat ze, op het moment dat door de coronacrisis de competities werden stilgelegd, behoorde tot de slechtste nummers zeven van de eerste klasse. KV Apeldoorn stond bij het afbreken van de competitie voorlaatste in 1B met vijf punten uit elf duels.

Dat de Apeldoorners nu toch in de zaal in de eerste klasse mogen blijven spelen heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat er een plek in de hoofdklasse vrij kwam, waardoor twee andere verenigingen, NKC en KIOS, niet zouden degraderen. KV Apeldoorn zou dan als enige wel degraderen. Volgens een door KV Apeldoorn in de arm genomen jurist is daarom door de bond besloten om KV Apeldoorn volgend seizoen toch in de eerste klasse te laten uitkomen. Op het veld waren de korfballers al zeker van een nieuw seizoen in de eerste klasse.

Bron: website KV Apeldoorn, de Stentor.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Avondnieuws
17:00 tot 18:00