RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Landelijke titel voor DT Appoldro

TENNIS - Op 12 januari werd in Dinxperlo het Nieuwjaarstoernooi Dynamic-tennis dubbel- en enkelspel gespeeld. Dit is één van de meest prestigieuze nationale toernooien die deze sport kent. Er deden over verschillende klassen maar liefst 83 spelers mee. DT Appoldro deed met hun twee beste teams mee, namelijk: Erick en Wilco en Christelle en Maks. Ook dit jaar reisden de teams er niet voor niets heen, er werd namelijk een hoofdprijs meegenomen naar Apeldoorn!

Christelle Zola en Maks Gabdullin deden voor het eerst in de B-klasse mee, nadat ze vorig jaar op het Nieuwjaarstoernooi eerste werden in de C-klasse. In de tussentijd zijn ze gegroeid en nu kregen ze dus nog weer meer tegenstand, iets waar ze goed mee omgingen. Zij wisten namelijk in de ochtend poulewinnaar te worden. Hierdoor plaatsten zij zich rechtstreeks voor de halve finale. Ze speelden gedurende de dag tegen sterke teams en moesten er hard voor werken, desalniettemin lukte het hen telkens om op eigen kracht te winnen! Nadat zij de halve finale wonnen, mochten zij op voor de finale. Hier werd op basis van best of three games beslist, wie zich kampioen mocht noemen. Christelle en Maks maakten er een mooie strijd van en voor de meegereisde supporters uit Apeldoorn, was het een genot om te zien. Resultaat: 21-17 en nogmaals 21-17 winst. Doordat zij nu kampioen zijn in de B-klasse, promoveren zij naar de A-klasse. Afgelopen jaar hebben zij in de Eredivisie al laten zien dat zij ook daar aansluiting kunnen vinden!
Bron: Website DT Appoldro
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn