RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Leadax nieuwe hoofdsponsor AGOVV

VOETBAL - Leadax, producent van circulaire dakbedekking, is denieuwe hoofdsponsor van AGOVV. De naam van Leadaxzal de komende drie seizoenen te zien zijn op het thuis- en uitshirt van de ‘Blauwen.

Leadax en AGOVV vinden elkaar in de lokale en maatschappelijke betrokkenheid, waarbij duurzaamheid een gedeeld thema is. ,,AGOVV is een fantastische club met een sterk lokaal en tegelijkertijd nationaal karakter”, vertelt Roeland van Delden als CEO namens Leadax. ,,Wie het over Apeldoorn en voetbal heeft, heeft het over AGOVV. Miljoenen Nederlanders beleven actief en passief plezier aan het voetbal, waaronder wijzelf. We zijn daarom erg blij en trots deze mooie voetbalclub te ondersteunen”, zegt Van Delden, die van origine zelf Apeldoorner is.

AGOVV is aan het bouwen aan een nieuwe toekomst en daar zoekt de club vooruitstrevende partners bij, die een steentje bijdragen aan een betere toekomst. AGOVV-voorzitter Martin Maassen: “Wij zijn dan ook buitengewoon trots dat Leadax voor ons kiest. Het moederbedrijf van Leadax heeft al een lange historie, net zoals AGOVV, en kiest bewust voor verduurzamen. Dit profiel past naadloos bij de wens van AGOVV om maatschappelijk verantwoord te sporten.”

Leadax is internationaal bekend als producent van circulaire en duurzame bouwmaterialen. De circulaire dakbedekking is de meest recente toevoeging aan het Leadax-assortiment, waarmee het opteert alle daken wereldwijd te vergroenen en te verduurzamen. De duurzame en circulaire loodvervanger van het gelijknamige bedrijf is wereldwijd al in 15 landen beschikbaar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn