RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Broodnodige zege voor AGOVV

VOETBAL – AGOVV boekte na een aantal weken weer eens een overwinning. CSV kwam niet verder dan een gelijk spel, wat altijd nog beter is dan de 7-2 nederlaag waarop Prins Bernard bij Fortissimo werd getrakteerd.

AGOVV

Na een paar teleurstellende weken was het voor AGOVV in speelronde 9 eindelijk weer eens lekker raak en dat was wel nodig ook gezien de stand op de ranglijst vooraf. Tegen Advendo opende Maikel van der Wijk na 20 minuten spelen de score (0-1). Na de rust kwam Advendo middels Jan Mulder op gelijke hoogte en vijf minuten later via een afstandsschot zelfs op voorsprong (1-2). Met nog 10 minuten officiële speeltijd benutte Moreno Schoenmaker koelbloedig de toegekende strafschop (2-2). Maikel van der Wijk zette de Apeldoorners vijf minuten later op voorsprong en die werd vergroot toen even later Moreno Schoenmaker genadeloos de 4-2 binnenkopte. Maikel van der Wijk schoot in de slotminuut zijn derde van de middag binnen en bracht de eindstand op 5-2.

CSV

Apeldoorn kwam tegen Nunspeet niet verder dan een gelijk spel. Ondanks een groot aantal kansen gingen beide ploegen rusten met de brilstand op het scorebord. Na de pauze bracht Steven van Es de Apeldoorners na 10 minuten op voorsprong. Maar even later was het al weer gelijk via de Nunspeetse treffer van Job Hoogendoorn. Doordat de nummers 1 en 2 ook gelijk speelden, veranderde er weinig bovenin 1D.

Prins Bernard

In 4C ging Prins Bernard met 7-2 onderuit tegen Fortissimo. Met de rust wist de ploeg uit Uddel de schade nog beperkt te houden (2-1), door een Uddelse tegentreffer van Arjen Koetsier, maar na de thee was het over en sluiten voor Uddel dat er tegen de nummer één niet meer aan te pas kwam.