RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Leusveld en Wismans completeren selectie vrouwen Dynamo

VOLLEYBAL - Met de komst van Jasmijn Leusveld en Benthe Wismans hebben de vrouwen van Dynamo de selectie rond. De teller staat daarmee op twaalf speelsters voor de ploeg van Michael Beukelsdijk

Benthe Wismans maakt de overstap vanuit de hoofdmacht van onze groene buren naar het Geel van Dynamo. Als diagonaal werd ze met WSV Kampioen in de 1e Divisie (’17-’18) en speelde het jaar daarna in de Topdivisie. In dat seizoen maakte ze indruk en sloot zij aan bij Alterno in de Eredivisie. De beslissing om van club te wisselen was niet eenvoudig, omdat meetrainen in deze tijd niet mogelijk was. Uiteindelijk besloot de 20-jarige speelster naast de club ook haar diagonaalpositie te verruilen. Bij Dynamo zal ze volgend jaar als passer-loper in actie komen. ,,Ik heb uiteindelijk de keuze voor Dynamo gemaakt omdat ik dit zie als een nieuwe uitdaging om mezelf te ontwikkelen op een nieuwe positie met een leuk team en goede faciliteiten”, aldus Benthe.

Met het aantrekken van Jasmijn Leusveld hebben we nog een sterke spelverdeelster weten te binden. De 27-jarige Eerbeekse ging via Spiker naar Alterno en bewandelde daarna hetzelfde pad door naar WSV in Warnsveld te gaan. Na een jaar zonder volleybal werd ze al snel enthousiast om de sportschoenen weer aan te trekken. ,,Bij Dynamo wil ik het beste van mezelf laten zien en opnieuw de wedstrijdspanning ervaren. In een mooi gemixt team kan ik mijn ervaring overbrengen op de jeugd om samen gericht naar een doel te werken”, zo verklaart Jasmijn haar terugkeer in de sport.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn