RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Duncan Thomassen matchwinnaar voor Loenermark

Door Jan ten Hove,

VOETBAL - In een meer spannende dan goede wedstrijd ging ZVV '56 thuis met 0 - 1 ten onder tegen Loenermark. Het venijn van de wedstrijd aan de Schoonbroeksweg tussen thuisploeg ZVV' 56 en Loenermark zat vooral aan het begin en aan het eind van de wedstrijd. Al in de 1e minuut sprintte aanvoerder Jim Florentinus van ZVV langs zijn directe tegenstander Dennis Groenhof. Zijn prima voorzet kon nog juist worden beroerd door Loenermark keeper Matthew Blom, waardoor spits Saied Smakolli het hoofd er net niet goed tegenaan kon krijgen en over kopte. In de 6e minuut kon Loenermark spits Tjarco van Overbeek een hoekschop ongehinderd inkoppen, maar zijn kopbal schampte de lat boven keeper Carry van Amersfoort. Het spel golfde daarna op en neer met de wat betere kansen voor Loenermark. Ruststand 0 - 0.

Tweede helft

Na de pauze bleef Loenermark de betere ploeg, maar de kansen werden niet verzilverd. In de 75e minuut schoot Loenermark verdediger Jordy Ruisch een vrije trap van 25 meter op de paal en ontsnapte ZVV'56 maar net aan een achterstand.

Slotfase

In de slotfase kwam er toch een beslissing. Bij een aanval van Loenermark over de rechter kant kwam de bal bij Nick Pacqué. Zijn perfecte voorzet bij de 2e paal werd door Duncan Thomassen eenvoudig afgerond. 0 - 1. Na ruim 11 minuten blessuretijd floot scheidsrechter Broekhuis af en namen de Lonapark bewoners de wel verdiende punten mee naar Loenen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.