RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Groot aandeel Maikel van der Wijk in zevenklapper AGOVV

VOETBAL – AGOVV had zaterdagmiddag geen enkel probleem met de hekkensluiter in 3B, Teuge. Het werd op sportpark Berg en Bos 7-1 en dat was al weer de vierde overwinning op rij voor de blauw-witten.

Voor de rust was Maikel van der Wijk de belangrijke man aan Apeldoornse zijde. In de laatste 20 minuten van de eerste helft schoot hij vier maal raak. De spits kon er lustig op los scoren doordat zijn team de ene mooie aanval na de andere produceerde. Met de 4-0 ruststand was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Na de pauze wist Moreno Schoenmakers ook tweemaal het doel te vinden en maakte van der Wijk zijn vijfde van de wedstrijd. Youri Pas zorgde vlak voor het einde voor de eretreffer voor Teuge.

CSV Apeldoorn

In de eerste klasse D verloor CSV met 2-3 van koploper DFS Opheusden. De Apeldoorners kwamen nog wel op een snelle voorsprong door Fedde Timmer, maar Opheusden kwam onmiddellijk  weer langszij en vlak voor rust zelfs op een 1-2 voorsprong. Na rust was het CSV dat op jacht ging naar de gelijkmaker en daarbij ook de nodige risico’s nam. Twintig minuten voor tijd kostte hen dat de kop doordat DFS uit een counter het verschil op twee doelpunten bracht. Debutant Edilson José Coelho maakte nog wel 2-3 en bracht weer hoop bij CSV. In de slotminuut leek de gelijkmaker nabij, maar Steven van Es raakte met zijn kopbal slechts de lat.

Prins Bernhard

In de vierde klasse C was Harfsen te sterk voor SV Prins Bernhard. Met de rust keek de ploeg van trainer Ferdinand van de Lang al tegen een 2-0 achterstand aan. De ploeg was na de rust niet in staat om hier iets aan te doen en kreeg er nog twee om de oren.

Uitslagen zaterdagvoetbal

1D. 15.00: CSV Apeldoorn - DFS : 2-3 (1-2) .05. Fedde Timmer 1-0, Edilson José Coelho 2-3.

3B. 15.00: AGOVV - SP Teuge: 7-1 (4-0) 26. Maikel van der Wijk 1-0, 31. Van der Wijk 2-0, 39. Van der Wijk 3-0, 45. Van der Wijk 4-0, 56. Moreno Schoenmakers 5-0, 63. Schoenmakers 6-0, 85. Van der Wijk 7-0, 86. Youri Pas 7-1.

4C. 14.30: Harfsen - SV Prins Bernhard: 4-0 (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.