RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mannen Dynamo door naar halve finale Bekertoernooi

VOLLEYBAL - Dynamo heeft zich woensdagavond ten koste van Sliedrecht Sport verzekerd van een plek in de halve finale van het nationale bekertoernooi. De oorspronkelijk op 21 december vastgestelde kwartfinale werd in sporthal De Basis door Dynamo met duidelijke cijfers gewonnen (19-25, 15-25, 11-25) 
 
Vanwege Europacupverplichtingen van Dynamo werd de tweestrijd tussen de actuele nummers drie en één van de eredivisie uitgesteld naar afgelopen woensdagavond. Redbad Strikwerda was na afloop goed te spreken over de koelbloedigheid waarmee zijn team de klus klaarde. “Schrijf maar op dat we een enorme spanking hebben uitgedeeld vanavond. We hebben het vechtersgedeelte dat Sliedrecht zo kenmerkt volledig lam geslagen. En dat is gebeurd door goed te spelen. Zij gingen op een gegeven moment zelfs tegen elkaar tekeer.”
 
Alleen gedurende de openingsset kon de thuisploeg de bekerhouder uit Apeldoorn een heel klein beetje bijbenen. Tegen hoe het zevental Rauwerdink, Manenschijn, De Weijer, Verschuren, Van Zeist, Blom en Kruiswijk in de tweede en derde set huishield, bleek helemaal geen kruid gewassen. 
 
Dynamo komt vrijdagavond al weer in actie. In Groningen staat dan de topper tegen Lycurgus op het programma. Vijf dagen later wacht de halve finalewedstrijd voor de beker. Op woensdag 15 januari gaat Dynamo proberen zich in Doetinchem ten koste van landskampioen Orion voor het tweede jaar in successie te plaatsen voor de finale. 
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn