RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mannen Dynamo ook langs Vocasa

Door Quinty Wolters

VOLLEYBAL - Zaterdagavond speelden de mannen van Dynamo Heren 1 opnieuw een ‘moetje’ in de eredivisie volleybal. Dit keer tegen VoCASA. De doelstelling van de mannen was dan ook makkelijk: “Voor deze wedstrijd hebben we de doelstelling gesteld om 3-0 te winnen en de spelers die de laatste weken wat minder hebben gespeeld, de kans te geven om dit voor elkaar te maken. En dat is gelukt.” laat Nico Manenschijn weten in een interview met RTV Apeldoorn.

De wedstrijd begon wat stroef aan Apeldoornse kant, zo ook lieten ze de Nijmegers in de 3e set wat terugkomen in de wedstrijd: “Wat ik graag anders had willen zien is de start van de wedstrijd. We speelden wat te gehaast en maken onnodige fouten. Echter boog dit al redelijk snel om in de eerste set. Dit dankzij een goede serve serie. Dit gebeurt ons in de 3e set weer en dan weten we het pas aan het einde weer naar ons toe te trekken.”

Woensdagavond nemen de mannen van Dynamo het opnieuw op tegen Sliedrecht Sport. Ongeveer 2 weken geleden gebeurde dit ook, maar dan in de kwartfinale om de beker. Deze wedstrijd werd toen met een duidelijke 3-0 stand gewonnen. “Ik kijk er naar uit als iedere andere wedstrijd, maar wel weer een mooie pot! We spelen de laatste weken sowieso leuke wedstrijden tegen de bovenste regionen. Ik verwacht tevens wel meer weerstand dan de afgelopen keer tegen Sliedrecht. Ze zullen er vast op gebrand zijn hun beste spel te laten zien, na de verloren kwartfinale van 2 weken geleden.” aldus Nico Manenschijn die vanaf maandag weer hard aan de bak gaat op de trainingen om zich voor te bereiden op een mooie pot van a.s. woensdagavond. Deze wedstrijd zal om 20:00 uur plaatsvinden in de Draisma Dynamo Arena.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn