• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mannen en vrouwen Aquapoldro likken wonden

WATERPOLO – De vrouwen van Aquapoldro verloren in eigen bad van het lager geklasseerde Proteus (5-11). De mannen noteerden hun vijfde nederlaag op rij. Dit keer was het Meppelse De Reest met 15-10 te sterk.

In zwembad de Sprenkelaar kregen de vrouwen van Aquapoldro flink klop van Proteus. ,,Volkomen terecht verloren”, sprak teammanager Harold Wijngaards na afloop. ,,We waren meer met onszelf bezig dan met de wedstrijd. Dit is er eentje om heel snel te vergeten.”

Met de rust viel het nog mee met de achterstand van de thuisploeg (3-5) maar vooral in het laatste kwart kwamen de Apeldoorners niet meer aan scoren toe. Judith Neuteboom was goed voor drie treffers, Lisa Hengeveld maakte er eentje en Marrit ter Smitten was goed voor één van de slechts vijf doelpunten van Aquapoldro.

Mannen

Ook bij de mannen was het geen feest op de terugreis uit Meppel. De ploeg van coach Pieternella Mengelberg ging daar met 15-10 ten onder. Het was het vijfde verlies op rij en volgens speler Erik Uittenhout een wedstrijd die in het teken stond van “te laat”. ,,We begonnen te laat met onze voorbereiding en dat zette zich door toen we aan de wedstrijd begonnen. Pas in het laatste kwart herstelde we ons enigszins, maar dat was uiteraard veel te laat.”

Aquapoldro keek met de rust tegen een 10-1 achterstand aan en wist deze in de tweede helft nog een iets dragelijker aanzicht te geven (15-10). Volgens Uittenhout weet zijn ploeg wat er de komende weken in de trainingen te doen staat.

Uitslagen Zaterdag 16-11

Mannen

3C. 15.00: De Reest - Aquapoldro: 15-10

Vrouwen

1A. 18.55: Aquapoldro - Proteus: 5-11

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00