RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Léon Mak pakt brons op het NK Meerkamp

EMMELOORD - Léon Mak uit Heerde heeft brons gepakt op het NK Meerkamp.

In Emmeloord legde de zaterdag twintig jaar geworden atleet de basis voor zijn derde plaats door een zege bij het discuswerpen. Door regen werd het toernooi uren vertraagd. De afsluitende 800 meter werd gewonnen door Laurie Hulleman uit Apeldoorn.

Bij de vrouwen is Melissa de Haan net naast het podium geëindigd. De Apeldoornse atlete begon aan de tweede dag als nummer twee in het klassement. Maar door het speerwerpen zakte ze terug naar de vierde plek. Op de afsluitende 800 meter werd ze derde, maar dat was net niet genoeg om nog op het podium te komen. Daniëlle Spek uit Apeldoorn werd zesde.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn