RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

MuConsult 38ste in Montenegro

SCHAKEN - Een zestal spelers van MuConsult Apeldoorn deed van 10 t/m 16 november mee aan het EK voor clubteams in Montenegro. Afgelopen zaterdag werd de slotronde gespeeld. Het team was 41e geplaatst, van de 66 teams die uiteindelijk meededen. De Apeldoornse spelers IM Max Warmerdam, IM Merijn van Delft, FM Tim Lammens, Tom Meurs, Marcel Boel en Freddie van der Elburg eindigden uiteindelijk als 38ste.

De in de competitie ook voor MuConsult uitkomende IM Thomas Beerdsen en GM Roeland Pruijssers deden mee met Echiquier Mosan, een club uit België. Zij legden beslag op plaats 32.

Het toernooi in Montenegro werd gewonnen door het Italiaanse Padova dat grootmeester Richard Rapport, Peter Leko en Michael Adams in de gelederen had.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn