RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nationale sportweek

ALGEMEEN - Van 18 tot en met 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats, onderdeel van de Europese week van de Sport. In Apeldoorn verzorgt Sportstimulering diverse sportieve evenementen voor jong en oud. Het thema van de Nationale Sportweek 2020 is ‘Sport doet iets met je’.

Op 18, 21 en 22 september begint de week met een aantal gesloten activiteiten. De eerste dag start met een Kidsrun voor een aantal basisscholen uit Apeldoorn Zuid. Op maandag en dinsdag zijn de omliggende dorpen van Apeldoorn aan de beurt. Voor groep 1 en 2 van de scholen de Poort uit Loenen en OBS Oosterhuizen uit Lieren vindt een loopfietsenrace plaats.

Dinsdag 22 september is vanaf 20.00 uur de Kick Off van Start2playsports. Er wordt gestart met een centrale bijeenkomst waar het programma wordt toegelicht en waar de verenigingen zich presenteren. Daarna zijn er verschillende sportactiviteiten die worden aangeboden door verenigingen om te ervaren of de sport bij je past. Inschrijven voor deze Kick-off kan via sportstimulering.nl/start2playsports.

Woensdag en donderdag is het dan de beurt aan het voortgezet onderwijs. Voor hen is er een Multi Beach Event dat georganiseerd gaat worden in het Orderbos. Dit is een gesloten activiteit. De week wordt afgesloten met een Familie Sportfestijn bij Binky. Er wordt hier onder andere een wandel- en fietstocht georganiseerd en natuurlijk nog veel meer leuks.

Kijk voor meer informatie op www.sportstimuleringapeldoorn.nl  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn