RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nederlagen voor mannen en vrouwen van Aquapoldro

WATERPOLO - Zowel de mannen als de vrouwen van Aquapoldro liepen tegen Nederlagen op. verschil was dat die van de mannen was ingecalculeerd maar die van de vrouwen niet. Daar was echter wel een logische reden voor.

Mannen

Voor de mannen van Aquapoldro eindigde de wedstrijd tegen Trivia in een deceptie. Ondanks het weer meespelen van topschutter Nick Dalhuisen, waren de Apeldoorners geen partij voor de koploper (8-18). Bovendien verloren ze wegens een rode kaart ook nog Erik Uittenhout.

Vrouwen

De vrouwen van Aquapoldro maakten tegen ENC Arnhem een slippertje. De Apeldoornse waterpolosters verloren met 12-6 en staan nu achtste met slechts drie punten meer dan de nummer laatst. Belangrijkste reden voor het verlies was het meespelen van Carla Quint bij het Arnhemmers. ,,We hadden geen enkele grip op deze voormalige topspeelster”, vertelde Lisa Hengeveld.,, Ze scoorde dan ook acht van hun twaalf doelpunten.”

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn