RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nevobo legt ook eredivisie stil

VOLLEYBAL - De Nevobo maakte vandaag bekend dat in navolging van vele andere sportbonden het gehele competitie en bekerprogramma wordt gestopt. Dit geldt dus ook voor het restant van de Eredivisie, de bekerfinales en de finales van de Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen die voor 11 april op het programma stonden.De website van de Nevobo meldt dat deze beslissing is genomen na uitvoerig contact met de clubs uit de eredivisie. In een eerder stadium waren de competities uit omliggende landen België en Duitsland al stilgelegd evenals de topdivisie en competities op de niveau's daaronder.
De Nevobo wijst geen kampioenen aan. In overleg met de Europese bond CEV wordt besloten welke teams aan de Europa Cup kunnen deelnemen. Over de scenario's voor promotie en degradatie wordt nog nagedacht.Op dit moment staan de mannen van Dynamo op de eerste plaats in de eredivisie en staan de vrouwen van Alterno op de laatste plaats in de degradatiegroep.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn