RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nico Manenschijn vastberaden om kater weg te spoelen

VOLLEYBAL - De selectie van Draisma Dynamo is nagenoeg compleet nu opnieuw iemand van de oude garde een jaar langer bij de club blijft. Met zijn contractverlenging brengt Nico Manenschijn het totale aantal spelers voor het seizoen 2020-2021 op twaalf.

De 25-jarige Deventenaar begint alweer aan zijn vijfde seizoen in Apeldoornse dienst. Afgelopen seizoen stelde Manenschijn onder bewijs zowel in de diagonaal als op het midden nadrukkelijk zijn mannetje te staan. Wat hij tijdens de voortijdig beëindigde reeks wedstrijden in de kampioenspoule liet zien, was niet voor de poes. De allrounder snakt ernaar om in het nieuwe volleybaljaar de kater van de misgelopen landstitel weg te spoelen. 
  
,,Ik ben blij dat ik voor het vijfde jaar bij Draisma Dynamo aan de slag kan. Ik vind het super dat het team grotendeels intact blijft. Afgelopen jaar heb ik het super naar m'n zin gehad. Het is jammer hoe het eindigde in verband met de coronacrisis. Hopelijk kunnen we straks weer normaal aan de slag. Een keuze tussen mijn maatschappelijke carrière en het volleyballen is voor mij echt nog niet te maken. Ik verheug me er daarom op om het weer te kunnen combineren”, ziet de als fysiotherapeut werkzame volleyballer er naar uit om weer wat om handen te hebben.

Bron; website Dynamo

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn