• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Trainerswissel bij TKA

VOETBAL - Het gaat niet goed bij het eerste team van vierde klasser TKA. Na vijf nederlagen op rij, mede veroorzaakt doordat TKA het dit seizoen met een hele krappe selectie moet doen, heeft de trainer Haluk Aydogan er vorige week het bijltje bij neer gegooid. Druppel voor Aydogan was de 7-1 nederlaag die de ploeg leed tegen Orderbos. Na die wedstrijd besloot Aydogan het in overleg met de clubleiding voor gezien te houden. Deze week maakte de club bekend dat hij wordt opgevolgd door Nadir Aksoy (48).

Aksoy was hiervoor actief als assistent van Fethi Ozerdagan bij Vaassen, de club waar hij zelf ook als speler actief was. Daarvoor was hij in het seizoen 2016-2017 trainer bij Alexandria, maar daar moest hij in maart 2017 weer weg. De vraag is of hij de negatieve spiraal van TKA weet om te buigen. Het begin lijkt er in ieder geval te zijn want opvallend genoeg behaalde de club afgelopen zondag het eerste competitiepunt, tegen Apeldoornse Boys (3-3).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn