RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwkomers, blijvers en vertrekkers bij CSV

VOETBAL - In het komende seizoen heeft csv Apeldoorn de beschikking over Levi van der Spek. De middenvelder komt over van competitiegenoot SVZW en tekent een contract voor een seizoen. Ook Joey Bosz zal dan deel uitmaken van de selectie. Daartegenover staat het vertrek van vijf andere spelers.

Levi van der Spek, geboren op 6 januari 1999 in Almere en vanaf zijn derde woonachtig in Deventer, begon met voetballen bij SV Colmschate ’33. Op zijn negende maakte hij de overstap naar Vitesse waar hij speelde tot zijn achttiende. Vervolgens kwam de aanvallend ingestelde middenvelder nog anderhalf jaar uit voor PEC Zwolle, een half seizoen voor hoofdklasser MSC uit Meppel en sinds dit seizoen voor SVZW.

,,Ik wil graag veel aan spelen toekomen en laten zien wat ik kan. Dat is er bij SVZW nog niet helemaal uitgekomen. Ik train voor mijn gevoel goed, maar er staat een vast team waardoor ik het voornamelijk moet doen met invalbeurten", vertelt de eerstejaars fysiotherapie-student. ,,Daarnaast ben ik enige tijd geblesseerd geweest, maar ben ik nu gelukkig weer fit en hoop ik de laatste maanden van dit seizoen van waarde te zijn voor SVZW in strijd om de bovenste plaatsen."

Joey Bosz is ook in het seizoen 2020-2021 speler van csv Apeldoorn. De 23-jarige controlerende middenvelder heeft zijn contract met een jaar verlengd. Bosz kwam afgelopen zomer over van stadsgenoot AGOVV en werd al snel basisspeler. In de twintig gespeelde officiële wedstrijden stond Bosz negentien keer in de basis en viel hij een keer in.

Jeffrey van Amersfoort, Olaf Kluitenberg, Rachid Boughalab en Romano Luhukay maken in tegenstelling tot Bosz en van der Spek in het komende seizoen geen onderdeel meer uit van de hoofdmacht. Met deze vier spelers, die bezig zijn aan hun eerste seizoen op het Orderbos, werd geen verbintenis afgesloten. Van Amersfoort gaat op zoek naar een zondagclub omdat hij volgend seizoen voetballen op zaterdag niet meer kan combineren met zijn werk. Edilson José Coelho heeft afgelopen donderdag per direct afscheid genomen. De aanvaller kwam dit seizoen tot één officiëeel optreden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn