RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Volg het NK Indoor Atletiek bij Omroep Gelderland

APELDOORN - Omroep Gelderland zendt dit weekend de Nederlandse kampioenschappen Indoor Atletiek in Apeldoorn live uit.

Het evenement wordt gehouden in Omnisport. Daarbij is vanwege corona geen publiek welkom. Maar via Omroep Gelderland hoeft u niets te missen van de NK.

Zaterdag was er al Gelders succes. De Arnhemse atlete Anouk Vetter won goud bij het verspringen De Velpse Benthe König werd derde bij het kogelstoten en Marije van Hunenstijn uit Apeldoorn pakte het brons op de 60 meter.

Kijk hier naar alle actie op en rond de baan op zaterdag (tekst gaat verder onder de video):

Gelderse toppers

Vrijwel de hele Nederlandse top is aanwezig in Apeldoorn en ook veel Gelderse toppers zijn van de partij, zoals Nijmegenaar Mike Foppen, Thijmen Kupers uit Lengel en Nadine Visser uit Arnhem. Veel atleten hebben zich al gekwalificeerd voor de EK over twee weken, maar de verwachting is dat dit weekend nog heel wat EK-limieten worden gehaald.

Deze zondag begint de uitzending om 15.50 uur en duurt tot 17.00 uur. De wedstrijden zijn ook te volgen op het YouTube-kanaal van Omroep Gelderland.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn