RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Adelaar succesvol op NK Ploegenachtervolging en teamsprint

WIELRENNEN - Op zondag 24 november vond op de wielerbaan van het Omnisport centrum het NK ploegenachtervolging en teamsprint plaats.

Bij de ploegenachtervolging pakte het nieuwelingenteam van de Adelaar goud. Hoewel de kwalificatie vrij moeizaam ging, reed het team in de finale een sterk mixed team naar huis. Het nieuwelingenteam van de Adelaar bestond uit Justus Willemsen, Stijn Hezeman, Elmar Abma en Marvin Peters.

In de teamsprint finale wisten Stijn Hezeman en Elmar Abda eveneens goud bij de nieuwelingen te winnen door het sterke team Martijn Mulder/Axel Roks te verslaan. 

Ook Sam Ligtlee viel in de prijzen. Met Yorik Wever en Koen van der Wijst werd hij zondagmiddag Nederlands kampioen teamsprint. De Eerbekenaar wist in het Omnisport een kleine achterstand te veranderen in een in een minimale voorsprong.
Michelle de Graaf uit Apeldoorn won eerder op de dag zilver op het Nederlands kampioenschap op het onderdeel ploegachtervolging bij de vrouwen. Met een gelegenheidsploeg was men in de finale echter niet opgewassen tegen de nationale ploeg van Fulco van Gulik.
Alle prijswinnaars van de Adelaar staan hieronder op een rijtje. Kampioen van Nederland 2019:

Teamsprint Mannen: Sam Ligtlee, Yorik Wever
Teamsprint – Nieuwelingen: Elmar Abma, Stijn Hezeman
Ploegachtervolging: Elmar Abma, Justus Willemsen,Marvin Peters, Stijn Hezeman
Ereplaatsen – zilver en brons – waren er voor:
Martijn Mulder
Suzanne Mulder
Jasmijn van Hellemondt
Lieke Kluin
Michelle de Graaf
Loïs Kuiper
Phaedra Krol
 
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn