RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kwartet nieuwkomers voor Apeldoornse Boys

VOETBAL - Jean Matitaputty, Mohamed Mouhdad, Robert Hirwa en Nouaman Botaarout maken deze zomer de overstap naar vierdeklasser Apeldoornse Boys. 

De 19-jarige Matitaputty maakte op achttienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Groen Wit’62. ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, uiteindelijk is de keuze gevallen op Apeldoornse Boys, omdat die club mij het meeste aanspreekt qua sfeer en ambities”, licht de middenvelder zijn overstap toe. Ook de 18-jarige vleugelaanvaller Mohamed Mouhdad was toe aan een nieuwe uitdaging. ,,Apeldoornse Boys is voor mij niet helemaal onbekend. Ik kende al wat jongens bij de club, waardoor de keuze niet zo lastig was." Robert Hirwa (25) speelde vier seizoenen voor ZVV ‘56, de club uit Apeldoorn-Noord. Quack, officieel tot 1 juni onder contract bij ZVV’56, maar komend seizoen aan het roer bij Apeldoornse Boys, is lyrisch over de middenvelder. Hij vergelijkt hem ‘een beetje met Chelsea-middenvelder N’Golo Kanté’. ,,Robert kan op alle posities op het middenveld uit de voeten. Hij is fysiek sterk, creatief, technisch zeer vaardig en heeft een geweldige pass”, aldus Quack tegen de Stentor.

Tot slot komt een andere jongeling, Nouaman Botaarourt (21), over van WSV 2.

Bron: Het Gelderse voetbal, de Stentor en Apeldoornse Boys.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn