RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Open Apeldoorns Kampioenschap Skeeleren

SKEELER -  Ieder jaar organiseert schaats- en skeelerclub DNIJ het Open Apeldoorns Kampioenschap Skeeleren.

Een kampioenschap dat ook open staat voor mensen die niet lid zijn van DNIJ. Het kampioenschap wordt gehouden op 9 september en wordt verreden op de skeelerbaan van DNIJ aan de Voorwaarts. Voor iedere leeftijdscategorie zijn er prijzen te verdienen, mede beschikbaar gesteld door Van Benthem Sport Apeldoorn.

Er wordt in alle leeftijdscategorieën pupillen tot en met junioren B over drie onderdelen gereden: 100 meter op tijd, 500 meter op tijd en een rondenwedstrijd.

Van de drie onderdelen wordt een totaalklassement opgemaakt en voor de eerste drie meisjes/dames of jongens/heren uit iedere leeftijdscategorie zijn er ereprijzen.

Voor junioren A tot en met Masters wordt er als slot een rondenwedstrijd gereden om het marathonkampioenschap van DNIJ. De wedstrijden starten om 18.30 uur. Locatie: skeelerbaan aan De Voorwaarts
Indien het kampioenschap op 9 september niet kan doorgaan vanwege de weersomstandigheden, wordt uitgeweken naar 16 september.

Publiek is van harte welkom. Alleen de 1,5 meter respecteren vanwege de maatregelen rond het Covid-virus, wanneer men niet uit hetzelfde huishouden komt.

Bron: Website DNIJ

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn