RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Open tennistoernooi Vego

Van onze mediapartner de Stedendriehoek

TENNIS - Nu de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (ATK) achter de rug zijn, is tennissend Apeldoorn weer lekker opgewarmd voor de najaarscompetitie én voor het Open Vego Boers Makelaars toernooi eind september.

Dit toernooi wordt van zondag 20 tot en met zondag 27 september gespeeld op het tennispark aan Dubbelbeek 10 in Apeldoorn. “Met niet alleen sportiviteit en gezelligheid op de baan, maar ook op het prachtige terras waar je goed zicht hebt op alle banen. Aan het toernooi kunnen alle jeugd- en seniorspelers van Apeldoornse tennisclubs alsmede ook van daarbuiten meedoen. Er is de mogelijkheid om in diverse categorieën in te schrijven, zowel jeugd (tot en met 17 jaar) als senioren (categorie 4 tot en met 8)”, vertelt Alex Vlessert, voorzitter van TV Vego.

Kijk voor meer informatie op www.tvvego.nl of op facebook (TV Vego Apeldoorn).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn