• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opnieuw nederlaag voor The Rams

RUGBY – De Rams liepen zondagmiddag op eigen veld tegen de vijfde nederlaag van het seizoen aan. ERC ’69 was op sportpark Marialust met 22-38 te sterk voor de ploeg van trainer Anno Wielhouwer.

RFC The Rams won dit seizoen pas één keer. De openingswedstrijd medio september tegen rode lantaarndrager Alkmaar was met 17-40 een prooi voor de Apeldoorners. Daarna bleef het droog voor The Rams. Ook zondag op eigen veld was er niet veel te juichen voor de Apeldoorners tegen de huidige nummer vijf in de competitie. The Rams staan ook na dit weekend op de tiende plaats in de 2e klasse C.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00