RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Oude Kotte kiest voor oude club sv Groen Wit'62

VOETBAL - Ook Kevin Oude Kotte kiest voor oude club sv Groen Wit'62. En zo is de volgende aanwinst in de Groen Wit-selectie een feit. Met ingang van seizoen 2020-2021 speelt ook Kevin Oude Kotte voor sv Groen Wit'62.

De 20-jarige Kevin, in het dagelijks leven student Sport en Bewegen en tevens jeugdtrainer Jo14-1 bij WSV, is geen onbekende binnen de club. Als kleine jongen bond hij zijn schoenen tijdens zijn eerste voetbaljaren wekelijks onder op sportpark De Maten. We hebben dus opnieuw te maken met een oud-clubjongen die terugkeert bij zijn oude voetballiefde.

Met Kevin haalt trainer Marcel Vink een veelzijdige speler in huis die op meerdere posities in het elftal goed uit de voeten kan. ,,Hij is een sterke en balvaste speler met een prima balbehandeling, een uitstekende pass en dito schot’, aldus Vink. ,,Het liefst speelt Kevin op het middenveld en daar zal hij in de voorbereiding zijn kans moeten grijpen. Prachtig natuurlijk dat opnieuw een jong talent met een Groen Wit verleden bij ons wil komen spelen. Door de komst van Kevin en de andere nieuwkomers, krijgt de selectie zowel kwalitatief als kwantitatief een flinke impuls. Zeker ook omdat iedereen van de huidige selectie gelukkig bij ons blijft spelen. De concurrentie wordt vergroot, het wordt dringen voor een plekje en dat is precies wat je wilt bij een ambitieuze club als de onze.”

De afgelopen seizoenen maakte Kevin deel uit van de hoofdmacht van WSV en zo heeft hij al ruim speeltijd en ervaring opgedaan op 2e klasse niveau. Ondanks zijn jonge leeftijd, weet Kevin dus wat nodig is om op hoger niveau te acteren en het ontbreekt hem dan ook zeker niet aan ambitie. Kevin, van harte welkom bij sv Groen Wit'62!

Bron en foto: website Groen Wit ‘92

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn