RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Perron en Bouwmeester komen AGOVV versterken

VOETBAL - AGOVV heeft zich voor het seizoen 2021-2022 versterkt met Jesse Perdon (21) en Luca Bouwmeester (22). De talentvolle verdedigers komen over van respectievelijk csv Apeldoorn en WWNA.

Zowel Perdon als Bouwmeester doorliep de gehele jeugdopleiding van csv Apeldoorn. Eerstgenoemde verliet sportpark Orderbos op jonge leeftijd toen FC Twente hem naar Enschede haalde. Op 15-jarige leeftijd keerde Perdon echter weer terug bij de roodgelen, om daar even later zijn debuut in het eerste elftal te maken. In totaal speelde Perdon vijf jaar in van de hoofdmacht van CSV.

Perdon: “Ik ben een centrale verdediger en wil bij AGOVV meer aan spelen komen. Dit is een mooie club die in een stijgende lijn zit. Ik hoop dat we volgend seizoen mee kunnen doen om het kampioenschap.”

Bouwmeester maakte net als Perdon ook zijn debuut in de hoofdmacht van CSV, maar stapte afgelopen zomer over naar vierdeklasser WWNA. “Maar ik wil graag weer op de zaterdag voetballen, vandaar mijn keuze voor AGOVV. Ik woon op loopafstand van de club en ken daarnaast een aantal spelers die hier al actief zijn. Mijn ambitie is om met AGOVV bovenin mee te doen.” Bouwmeester kan zowel als rechtsback als rechtshalf uit de voeten.

Met Perdon en Bouwmeester als nieuwste aanwinsten komt het aantal versterkingen voor komend seizoen op drie. Eerder gaf Joey Bosz al aan terug te keren op sportpark Berg en Bos. Daarnaast hebben zeventien huidig selectiespelers al aangegeven volgend seizoen ook actief te zijn voor ‘de Blauwen’.

Selectie grotendeels rond

AGOVV heeft de A-selectie voor het seizoen 2021-2022 grotendeels rond. Op dit moment hebben al zeventien spelers aangegeven ‘de Blauwen’ ook na de zomer trouw te blijven. Met een aantal wordt nog gesproken over een langer verblijf op sportpark Berg en Bos.

De volgende spelers zijn ook volgend seizoen bij AGOVV actief: Jordi Steenbergen, Ruben Fremouw, Niek Averesch, Armon Veeneman, Marco Hopman, Kevin Jansen, Marco Bosz, Emre Akcagoz, Steven van Es, Jesper Bourgonje, Fehim Begovic, Keanu Ruspana, Raymond Stegeman, Damian Verweij, Lars Hoekman, Aaron Muteba Beya en Frank Averesch.

Naast de zeventien spelers die al hebben aangegeven te blijven, versterkt oude bekende Joey Bosz (csv Apeldoorn) de selectie van Gerrit Brouwer en de kersverse assistent-trainer Rolf Derksen. Hoewel het nog onzeker is in welke vorm het huidige seizoen wordt afgemaakt, richt AGOVV de blik al nadrukkelijk op de volgende jaargang om op die manier sterk voor de dag te komen in de derde klasse.

“We willen al in een vroeg stadium duidelijk hebben welke spelers we aan ons kunnen binden, zodat we gericht op zoek kunnen gaan naar versterkingen”, zegt Gert Sangers als bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. “Daarom is het mooi dat al zeventien jongens hebben aangegeven te blijven bij AGOVV. We zijn bij deze club aan het bouwen aan iets moois en een sterk vlaggenschip draagt daaraan bij.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn