RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Régy Roelofs en Bram van Voorneburg terug naar Groen WIt ‘62

VOETBAL - Jarenlang hebben ze zich als voetballer elders ontwikkeld, maar met ingang van het komende seizoen komen ze allebei weer terug naar waar het allemaal begon.Régy Roelofs en Bram van Voorneburg, beiden 18 jaar, zijn de volgende aanwinsten in de Groen Wit-selectie voor de nieuwe voetbaljaargang. Zij komen over van WSV Jo19-1, waar ze met hun team op divisieniveau acteerden.

Terug op het vertrouwde nest, zo is het voor deze twee jongemannen. Want hun voetballeven begon ooit op ons eigen sportpark De Maten, waar zij behoorden tot een bijzonder talentvolle Groen Wit-lichting. Menig speler uit hun team werd destijds door een BVO gescout en dat gold ook voor Régy en Bram. Want waar Régy werd gescout door PEC Zwolle, heeft Bram drie jaar lang zijn kunsten vertoond in Arnhem bij Vitesse in de jeugdopleiding.

De laatste jaren kwamen zij dus uit voor onze buren van WSV, maar de connectie met Groen Wit is altijd blijven bestaan. Om dit te illustreren maakt onze clubnaam bijvoorbeeld nog altijd onderdeel uit van het e-mailadres van Bram! En nu voor hen de overstap naar de senioren gemaakt gaat worden, was de tijd rijp om het Groenwitte shirt weer aan te trekken. Trainer Marcel Vink is in zijn nopjes met de komst van het tweetal: 'In de eerste plaats ben ik altijd heel blij als talentvolle spelers die hun roots bij Groen Wit hebben liggen, terugkeren bij hun oude club om daar in de selectie te komen spelen. Beiden hebben tijdens hun jeugdopleiding op hoog niveau gespeeld. Nu is de overgang van jeugd- naar seniorenvoetbal enorm groot en daar vergist menig jeugdspeler zich nog wel eens in, maar op basis van hun kwaliteiten en achtergrond verwacht ik dat Régy en Bram die stap op een goede manier gaan maken. We praten in hun geval bovendien over echte voetbaldieren met een enorme drive. Daar komt bij dat zowel Régy als Bram op meerdere posities inzetbaar zijn in de laatste lijn en op de controlerende middenveld posities. Ik wil dan ook zeggen 'welkom thuis mannen!' en hoop dat ze heel veel plezier en succes gaan ervaren bij én met deze mooie club'.

Bron: website Groen Wit ‘62

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn