RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Robur redt punt in laatste kwartier

Door Gerard Phylipsen

VOETBAL - Robur et Velocitias sleepte in de laatste vijftien minuten nog een gelijkspelletje uit het vuur tegen AZC: 2-2

De wedstrijd was in het algemeen niet hoogstaande. Vooral de eerste helft en 20 minuten in de tweede helft was het zowel bij Robur als bij AZC allemaal net niet. Veel middenveldvoetbal met aan beide kanten goed verdedigend spel. Aanvallend vielen beide ploegen echter tegen door veel slechte passes en voorzetten. Het waren dan ook twee dode spelmomenten voor de rust van AZC waarin gescoord werd. Beide vrij trappen werden door aanvoerder Lars van Roon in de 28ste en 45ste minuut feilloos ingeschoten (0-2).

Pas in de 76ste minuut was er eindelijk een goede voorzet van Robur en het was Sven Harmsen die de bal feilloos inkopte. Ineens ging het speld goed lopen bij Robur met als gevolg dat Jeroen dekker in de 80ste minuut de bal rechts in de hoek schoot. Robur kreeg nog wel kansjes om er zelf 3-2 van te maken, mede ook omdat AZC de gehele tweede helft alleen maar afwachtte en loerden op de counter. Beide partijen kwamen echter niet meer tot scoren en zodoende werd de eindstand op 2-2 bepaald.