RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Shana van der Vlist viert rentree in Engeland

MOTORCROSS - Shana van der Vlist uit Apeldoorn heeft in de MX2 klasse in Matterley Basin haar rentree gemaakt tijdens de GP van Engeland. Na haar polsbreuk begin dit jaar was de Apeldoornse  tevreden met haar tiende plek.

Twee weken geleden zat Shana al weer op de motor. Het herstel ging namelijk veel sneller dan vooraf was gedacht. Om in Engeland goed te kunnen presteren was het natuurlijk te kort dag maar van der Vlist was wel blij toch van start te zijn gegaan. Volgende week komt ze namelijk in actie in Valkenswaard en dan is het belangrijk dat ze in ieder geval al meters heeft weten te maken.

In Engeland had van der Vlist het lastig. De baan was erg moeilijk door de vele regen en in de kwalificatie liep het allemaal niet erg soepel voor de Apeldoornse.. In de eerste manche maakte ze dat enigszins goed met een elfde plaats. Door haar twaalfde plaats in de tweede manche kwam ze uiteindelijk uit op plaats tien.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn