• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Shana Van der Vlist vijfde in Valkenswaard

MOTORCROSS - Shana van der Vlist uit Apeldoorn is vijfde geworden bij de GP MX2 van Valkenswaard. De Duitse motorcrosser Larissa Papenmeier won.

De 20-jarige van der Vlist, eindigde in de eerste manche slechts enkele seconden achter wereldkampioene Duncan Courtney. In de kwalificatie zaterdag realiseerde ze de vierde tijd. In de eerste manche lag ze na de start twaalfde maar kon ze zich nog terug knokken naar plek vijf. In de tweede race begon ze zelfs als achttiende maar eindigde ze toch nog op plaats vijf. Van der Vlist geeft tegenover de Stentor aan tevreden te zijn: ,,Als ik zie hoe het dit weekend ging ten opzichte van vorige week in Engeland, dan kan ik niet anders dan tevreden zijn.’’ De volgende wedstrijd om het WK is die in Spanje, op 18 en 19 april.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00