• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Slechte start Apeldoornse hockeyers

HOCKEY – De Apeldoornse hockeyteams zijn niet goed begonnen aan de tweede seizoenshelft op de velden. De mannen en vrouwen van Ares en AMHC moesten allemaal buiten de Apeldoornse stadsgrenzen aantreden en dat werd geen succes. In verband met het coronavirus begonnen en eindigden alle wedstrijden overigens met een stickshake, als vervanger van de bacterievolle handdruk.

In 1D gingen de mannen van AMHC met 2-1 onderuit bij USHC. De ploeg van Daan Weissink staat momenteel op plaats zes. Ares verloor met 1-0 in en van Zutphen en blijft vooralsnog vijfde in 3D.

De vrouwen verging het niet veel beter. Beide teams komen uit in de 2e klasse D. Ares verloor met 4-1 bij Almelo en AMHC ging met 3-1 onderuit tegen Kromhouters. Na 12 van de 22 speelrondes staat Apeldoorn negende en Ares is terug te vinden op de elfde plek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn