RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Solide winst Columbia

Door Belinda Kerkhove

VOETBAL - Columbia heeft vanmiddag een solide overwinning geboekt tegen de op papier sterke tegenstander Bon Boys. In de 1e minuut werd er, net als bij andere wedstrijden, niet gevoetbald als protest tegen racisme. Daarna waren de teams lange tijd aan elkaar gewaagd. Een enigszins gelukkig doelpunt van Leon de Bok zorgde ervoor dat Columbia met een 1-0 voorsprong de rust in ging. Ook in het begin van de 2e helft was het een gelijk opgaande strijd. Een doelpunt van andermaal Leon de Bok zorgde ervoor dat het verzet van de tegenstander uit Haaksbergen gebroken was. Rick van Lohuizen zorgde voor de 3-0 eindstand. Volgende week speelt Columbia een uitwedstrijd bij koploper Suryoye.