RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportpenningen ook voor Rene Smaal Karate

ALGEMEEN  - Trotse gezichten op de avond van 12 februari bij Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Hier werden tientallen sportpenningen uitgereikt aan Apeldoornse sporthelden die afgelopen jaar een (inter)nationale titel wonnen.

Van Rene Smaal karate mochten tien leden deze sportpenning ontvangen voor hun sportieve prestatie in 2019!

Vier van de tien penningen ging naar de karate familie Kaewborisut. Hun één na jongste telg Aaron Kaewborisut (9) ontving zijn eerste penning en was er super trots op. ,,Ik ben zo blij dat ik vorig jaar aan het Nederlands Kampioenschappen mocht meedoen. Ik heb er zo hard voor getraind en kon niet wachten. Ik wil mijn ouders, broers en zus trots maken. Ik ga voor goud!" Zijn harde werken werd beloond met een gouden plak en sindsdien is Aaron niet meer van de mat af te slaan. Ook zijn broers en zus hebben een mooie jaar gedraaid en sloten af met voor het derde jaar op rij drie penningen. Hun doelstelling is EK, WK en Olympische Jeugdkampioenschappen in 2022.

Ondertussen timmeren ze hard aan de weg als professionele karateka's. Hun droom is om één keer te schitteren op de mat op het Olympische Jeugdtoernooi in 2022. Karate is hun leven, door les te geven brengen zij hun passie over aan kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Rene Smaal Karate.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn