RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Succes voor Appoldro in Den bosch

TENNIS - Op 12 november vond de DTBN Masters Dynamictennis plaats in 's-Hertogenbosch. Wilco van Hal, Christelle Zola en Maks Gabdullin deden mee namens DT Appoldro uit Apeldoorn. Er streden maar liefst 36 spelers mee om de mastertitels, een recordaantal!

Wilco van Hal wist vierde van Nederland te worden in de hoogste klasse. Christelle Zola behaalde haar eerste prijs op de Masters. Ze werd tweede in de C-klasse. Maks Gabdullin endigde in de B-klasse op de vierde plaats.

De DTBN Masters is een enkelspel-toernooi waaraan alleen personen mogen deelnemen vanaf een C-licentie. In de ochtend wordt men ingedeeld in een poule met personen die een verschillende speelsterkte hebben. Afhankelijk van de ochtendresultaten die men behaalt, wordt men in de middag geplaatst in een middagpoule van de A-, B-of C-klasse met spelers van de eigen sterkte. De Masters wordt gezien als het zwaarste enkelspeltoernooi van het jaar. Dit komt door de combinatie van het feit dat dit enkelspel betreft en de hoeveelheid wedstrijden die men op die dag speelt.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn