RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

The Rams boeken zege zonder betekenis

Door Jos Mulder

RUGBY – De rugbymannen van The Rams boekten in de 2e klasse C een 61-5 overwinning op Dukes 3. De winst was echter voor het eindresultaat van de eerste competitiehelft van geen belang want beide teams konden zich sowieso niet meer bij de eerste zes ploegen plaatsen. Alleen die plekken geven namelijk recht op het spelen van de playoff-wedstrijden in de kampioenspoule. De onderste zes gaan spelen voor klassebehoud. Ook de Pickwick Players uit Deventer zijn veroordeeld tot de degradatiepoule die vanaf medio januari afgewerkt gaat worden.

De wedstrijd werd enigszins aangepast aangezien de ploeg uit Den Bosch maar met tien ipv. de benodigde vijftien spelers naar Apeldoorn was afgereisd. Daardoor werd gekozen om in de eerste helft de gasten vijf spelers uit te lenen en de tweede helft met dertien spelers bij ieder team te spelen. Ook de wedstrijdduur werd ingekort.

Bij de Apeldoornse Rams waren Ashya Wielhouwer en Joost Spruijt ieder goed voor drie try’s. Jarno Bosgoed was bijzonder effectief bij de conversies. Hij miste er slechts ééntje en schoot er in totaal zeven tussen de palen en was daarmee goed voor 14 punten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn