• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Totale off-day voor mannen van Achilles

HANDBAL – De mannen van Achilles kenden in de hoofdklasse A een totale off-day en verloren met 38-25 van Twente. Volgens trainer Nick Zwarteveen ging alles fout wat je maar kunt verzinnen. “Met de rust stonden we al met 22-11 achter. Dat zijn zo ongeveer evenveel tegendoelpunten als we normaal in een hele wedstrijd tegen krijgen”, aldus Zwarteveen. Door het verlies tegen de hekkensluiter moet zijn ploeg de koppositie na één week al weer inleveren. Daarnaast heeft Achilles kort de tijd om de klap te boven te komen want komende zaterdag komt LHV op bezoek, de huidige rode lantaarn drager. “Soms zit er zo’n wedstrijd tussen. Er zit dan niets anders op dan uithuilen en opnieuw beginnen en deze wedstrijd heel snel vergeten.”

Vrouwen

De vrouwen van Achilles verging het beter. Met 23-22 werd thuis gewonnen van Zwolle 2. Door deze overwinning komt de ploeg enigszins weg uit de onderste regionen maar met vier punten uit zes duels is het tot nu toe geen vetpot voor de Apeldoornse dames.

Uitslagen Handbal zaterdag 09 november

Mannen

HKA. 20.30: Twente - Achilles: 38 - 25

Vrouwen

2A. 20.00: Achilles – Zwolle 2:23-22

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn