RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Trail bij Midwintermarathon zit al vol

ATLETIEK - De inschrijving voor de 47ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon in Apeldoorn (31 januari t/m 2 februari 2020) is geopend. Het gaat echter zo hard met de aanmeldingen dat de Kroon Domein Het Loo Marathon (De Trail) binnen enkele uren al volledig gevuld was. Aanmelden voor de andere onderdelen kan nog wel maar de organisatie adviseert geïnteresseerde deelnemers om hier niet te lang mee te wachten.

Met de komst van de Night Run op vrijdagavond duurt het Midwinter-weekend voor het eerst drie dagen. Inschrijven voor alle afstanden kan t/m 5 januari en alleen via www.midwintermarathon.nl. Er is géén na-inschrijving mogelijk. De organisatie verwacht dat er ongeveer 14.000 lopers zullen inschrijven voor de zes verschillende afstanden. Ook voor de nieuwe Centraal Beheer Night Run is de belangstelling zo groot dat de organisatie verwacht dat deze binnen enkele dagen volgeboekt zal zijn.

De Centraal Beheer Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Het wordt een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Het is bij deze loop mogelijk dat de lopers een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de fun! Maximaal 600 lopers kunnen deze unieke ervaring beleven De start is op vrijdag om 19.30 uur en is bij uitstek geschikt om samen met het gezin, familie of vrienden te volbrengen.

Overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Midwinter Marathon 2020 waarvoor kan worden ingeschreven:

Vrijdag 31 januari
Centraal Beheer Night Run – 4 km – 19.30 uur

Zaterdag 1 februari
Kroondomein Het Loo Marathon – 42 km – 10.30 uur VOL

Zondag 2 februari
Centraal Beheer Kidsrun - 1 km – vanaf 10.00 uur
Decathlon Mini-Marathon - 10 Engelse mijl (16,093 km) – 11.15 uur
Asselronde - 25 km – 11.45 uur
Centraal Beheer Acht van Apeldoorn- 8 km – 15.00 uur
Businessrun - 8 km en 10 Engelse mijl – 15.00 en 11.15 uur

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn